Spoznajte znamko Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

A

li ste vedeli, da je Mitsubishi Electric eno vodilnih podjetij na področju inovativnih izdelkov in tehnologij za energetsko učinkovito udobje v zasebnih in poslovnih prostorih? Zagotavljajo vam prihranke pri porabi energije, udobje in vrhunsko delovanje. Prepričani so, da je zaupanje ključno, ko gre za izbiro klimatske naprave ali toplotne črpalke, zato stavijo na svojo uspešno preteklost ter predvsem na odlične izdelke in storitve, ki jih vedno znova razvojno nadgrajujejo, in vedno navdušijo.

Izdelki Mitsubishi Electric presegajo industrijske standarde za energetsko učinkovitost.

Zakaj izbrati Mitsubishi Electric?


Mitsubishi Electric je blagovna znamka, ki temelji na nekaterih usmeritvah, ki vodijo od odličnih idej do zadovoljnih strank

  • Verodostojnost: obljube, ki jih podjetje daje svojim strankam, predstavljajo njihovo odgovornost. Njihov ugled temelji na njihovi sposobnosti izpolnjevanja obljub in zagotavljanja zadovoljstva strankam.
  • Inovacije: podjetje se zaveda, da mora biti vedno korak pred drugimi. Leta 2021 so bili prvi med japonskimi podjetji in peti na svetu glede števila mednarodnih patentnih prijav, kar potrjuje njihovo predanost inovacijam.
  • Vizija in poslanstvo: njihova vizija je ustvariti udobna in energetsko učinkovita domovanja, ki spodbujajo razvoj in napredek skupnosti. S svojimi vrednotami in načeli gradijo trajnostne in kakovostne izdelke, ki zmanjšujejo emisije toplogrednih plinov in prispevajo k čistejšemu okolju za prihodnje generacije.
  • Kakovost izdelkov: kakovost je njihova najvišja prioriteta v vseh fazah proizvodnje. S svojim lastnim proizvodnim procesom zagotavljajo, da vsak izdelek izpolnjuje stroge standarde kakovosti in učinkovitosti. Njihovi izdelki presegajo industrijske standarde za energetsko učinkovitost.
  • Storitve za stranke: stranke so podjetju izjemno pomembne, zato si prizadevajo zagotoviti najboljše storitve in podporo. Na voljo imajo celotno mrežo podpore po vsem svetu.


Naprave, ki jih ne smete spregledati

Mitsubishi electric toplotne črpalke in klime

Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih sistemov, ki zagotavljajo visoko kakovostno delovanje v različnih podnebnih razmerah. Njihove klimatske naprave so tihe, energetsko učinkovite in trajnostne, ter ponujajo številne napredne funkcije, kot je daljinsko upravljanje preko WI-FI-ja. Poleg tega se lahko prilagajajo estetsko in arhitekturno prostoru, saj so na voljo v različnih barvah in oblikah.


Poleg bivalnih klimatskih naprav ponuja Mitsubishi Electric tudi profesionalne in VRF sisteme za zahtevnejše objekte. Najbolj priljubljen model za domače prostore je MSZ-AY . Za bolj prefinjeno izbiro je na voljo klimatska naprava MSZ-LN, ki zagotavlja visoko učinkovitost in estetsko dovršen dizajn. Za večje poslovne prostore pa je priporočljiva stropna/kasetna klima, ki omogoča energetsko učinkovito ogrevanje in hlajenje po celotnem prostoru.


Mitsubishi Electric je uveljavljen tudi kot vodilni proizvajalec toplotnih črpalk, ki predstavljajo učinkovito in trajnostno rešitev za ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric izkoriščajo obnovljive vire energije, kot je recimo zrak in omogočajo prenos toplote iz okolice v notranjost prostora. S svojo visoko učinkovitostjo in nizkimi emisijami ogljikovega dioksida pripomorejo k zmanjševanju negativnega vpliva ogrevanja na okolje.

Z Mitsubishi Electric lahko dosežete prihranke pri porabi energije, uživate v udobju in se zanesete na vrhunsko delovanje.


Povzemimo


Mitsubishi Electric je zanesljiv in inovativen partner, ki vam prinaša vrhunske izdelke in tehnologije za energetsko učinkovito udobje v zasebnih in poslovnih prostorih. Njihove klimatske naprave in toplotne črpalke združujejo visoko kakovostno delovanje, tiho delovanje, energetsko učinkovitost ter estetsko dovršenost. Kot vodilni svetovni proizvajalec se zavezujejo k zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, kar gradi zaupanje strank. Z Mitsubishi Electric lahko dosežete prihranke pri porabi energije, uživate v udobju in se zanesete na vrhunsko delovanje. Izberite Mitsubishi Electric in se prepustite njihovi uspešni preteklosti ter odličnim izdelkom in storitvam.

# Značke objave