5 prednosti, ki jih imajo Mitsubishi Electric klimatske naprave

Ko se pogovarjamo o klimatskih napravah, ogrevanje in hlajenje že dolgo nista več dovolj. Uporabniki iščejo nove in drugačne funkcije.


Kazalo vsebine:

1 Inovacije za višjo kakovost življenja

1.1 Dual Barrier Coating

1.2 Antialergijski encimski filter

1.3 Daljnosežen tok zraka

1.4 Wi-Fi upravljanje

1.5 Nočni način

2 Povzemimo


Mitsubishi Electric je blagovna znamka, ki jo odlikuje nenehno iskanje novih rešitev, s katerimi izboljšujejo življenje.

Mitsubishi Electric razvija nove in zanimive tehnologije, s čimer ohranja vodilno pozicijo na trgu.

Inovacije za višjo kakovost življenja

Mitsubishi Electric razvija nove in zanimive tehnologije, s čimer ohranja vodilno pozicijo na trgu. Poglejmo le nekaj funkcij in lastnosti, ki jih imajo Mitsubishi Electric klimatske naprave, ki zato izstopajo iz povprečja in navdušujejo zahtevne uporabnike povsem svetu.

Dual Barrier Coating

Umazanija, prah, para in maščobe se vsak dan znajdejo v zraku stanovanja in so sovražnik številka ena vseh klimatskih naprav, saj se nalagajo na vitalnih delih naprav in jih s tem upočasnjujejo in zmanjšujejo delovanje. 

Večina klimatskih naprav se s to težavo sooča tako, da ima poseben premaz, ki se imenuje Dual Barrier Coating. Tega najdemo na toplotnem izmenjevalcu in drugih delih, ki so najbolj izpostavljeni nalaganju umazanije, kjer preprečuje, da bi se prah in umazanija prijela površine. S tem Mitsubishi Electric zmanjšuje potrebo po čiščenju in preprečuje okvare.

Antialergijski encimski filter

Napredna filtracija je pri klimatskih napravah vse bolj iskana, saj se vse več ljudi bori s težavami z dihali in alergijami. Določeni modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric so opremljeni z encimskim filtrom, ki ujame plesni in bakterije ter jih s pomočjo encimov razgradi.

Daljnosežen tok zraka

Direkten tok zraka iz klime marsikogar moti. Še posebej je to moteče poleti, ko je temperatura zraka iz klimatske naprave precej nižja od temperature zraka v prostoru. Posamezniki se tako teh naprav izogibajo, in  jih ne uporabljajo, saj se bojijo prehladov, vnetij ušes in oči ter drugim morebitnim posledicam. Treba je poudariti, da se s pravilno uporabo klime vsemu temu lahko izognemo. Mitsubishi Electric pa gre še korak dlje. V svoje klimatske naprave vgrajuje nove sisteme, ki skrbijo, da klime pihajo zrak vzporedno s stropom in daleč v prostor, s čimer preprečijo neposredno pihanje v ljudi. To je seveda le eden od načinov, kako zagotoviti prijetnejše bivanje v prostoru s klimatsko napravo. Mitsubishi Electric ima na tem področju še nekaj inovacij, kot so posebno oblikovane reže na stropnih klimatskih napravah in i-See senzor.

Wi-Fi upravljanje

V času interneta stvari in pametnih naprav je povsem naravno, da proizvajalci klimatskih naprav iščejo nove rešitve, kako v to sfero vključiti tudi te pomembne spremljevalce sodobnega življenja. Klimatska naprava pomeni udobje in temu mora slediti tudi njeno upravljanje. V prvi fazi je bil to seveda daljinski upravljalnik, še vedno ostaja eden najpomembnejših načinov, kako hitro nastaviti najboljše pogoje v prostoru. Wi-Fi povezava pa seveda nudi povsem nove razsežnosti tega, kaj se da s klimo početi. Modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric, ki imajo modul za povezovanje z Wi-Fi omrežjem, omogočajo upravljanje preko aplikacije MELCloud. Ta lahko nadzoruje več objektov in s tem tudi več klimatskih naprav, kar vam daje možnost, da za popolne pogoje v prostoru poskrbite, tudi če vas ni tam. Hkrati s tem daje proizvajalec klimatskim napravam opcijo, da postanejo del pametnega doma in tvorijo učinkovit sistem skupaj s termostati, toplotnimi črpalkami, senčili in drugimi napravami, ki skrbijo za popolno udobje.

Klimatska naprava pomeni udobje in temu mora slediti tudi njeno upravljanje.

Nočni način

Night mode ali nočni način je ena od funkcij, ki jo ponujajo nekatere klimatske naprave. Najdete jo na daljinskem upravljalniku, namenjena pa je povečevanju nočnega udobja in predvsem mirnemu počitku. Nič več nadležnega pihanja, piskanja in svetlobe lučk na sami napravi, saj night mode izklopi moteče zvoke, zmanjša jakost svetlobe na LED ekranu in zmanjša jakost zunanje enote. Tako lahko kljub vročim nočem spite mirno.

Povzemimo

Kupci klimatskih naprav postajajo vse bolj zahtevni, saj si želijo od svojih naprav več funkcionalnosti in z njimi več udobja. Mitsubishi Electric zelo dobro pozna svoje stranke in jim seveda ves čas ponuja nove in nove funkcije,  s katerimi je mogoče prihraniti energijo in čas, hkrati pa si narediti ravno pravo okolje za delo in počitek. Če natančno veste, kaj bi radi dosegli, ima Mitsubishi Electric zagotovo rešitev za vas. Kontaktirajte uradnega zastopnika, podjetje REAM, kje vam bodo strokovnjaki z veseljem pokazali, kaj vse zmoreta japonski razvoj in tehnologija.

# Značke objave
# Naključni prispevki