Katere klimatske naprave so prijazne do okolja?

Okolju prijazne klimatske naprave

K

limatske spremembe so realnost tega časa in sodoben človek, ki mu je mar za svet okoli sebe, vedno bolj previdno izbira tehnološke pripomočke, ki mu lajšajo življenje. Na srečo je danes vedno več blagovnih znamk okoljsko ozaveščenih in okolju prijaznih. Ena tistih, ki na tem področju presega pričakovanja, je brez dvoma blagovna znamka Mitsubishi Electric.

Svež zrak, ki ga v domove po vsem svetu pripeljejo klimatske naprave Mitsubishi Electric, je plod svežih zamisli in odličnih inovacij, za katere poskrbijo najboljši inženirji.

Klimatske naprave in vpliv na okolje


Industrializacija in tehnološki razvoj sta človeštvu v mnogih ozirih olajšala življenje. Si sploh lahko še predstavljate življenje brez tehnologije? A za bliskovit razvoj plačujemo visoko ceno - pomislimo že samo na globalno segrevanje in posledice, ki jih ta prinaša. Na srečo se tega vse bolj zavedamo in tako se spremembe dogajajo tudi na področju razvoja klimatskih naprav.


Sprememba uporabe hladilnih sredstev s tistimi, bolj prijaznimi okolju, inovativnost in tehnološki napredek v skladu z načeli trajnosti, so le nekatere od sprememb, ki jih uvajajo proizvajalci klimatskih naprav.


Da boste okoljsko prijazni tudi vi, izberite klimatske naprave, ki so kar se da prijazne do okolja. Preverjeno izbiro predstavljajo klimatske naprave Mitsubishi Electric, ki nastajajo z mislijo na boljši jutri.


Klimatske naprave Mitsubishi Electric – razvoj in ljubezen do okolja

Klimatske naprave Mitsubishi Electric delujejo s pomočjo okolju prijaznejših hladilnih sredstev

Japonsko podjetje Mitsubishi Electric slovi kot eden najbolj plodnih in inovativnih akterjev na področju patentov in inovacij. Svež zrak, ki ga v domove po vsem svetu pripeljejo klimatske naprave Mitsubishi Electric, je plod svežih zamisli in inovacij, za katere poskrbijo najboljši inženirji.


Klimatske naprave Mitsubishi Electric delujejo s pomočjo okolju prijaznejših hladilnih sredstev in na trgu veljajo za najboljše klimatske naprave, ki imajo izredno dolgo življenjsko dobo in so energetsko daleč najbolj učinkovite. Da bi vedeli, katera naprava je najbolj ustrezna za vaš dom in karakteristike vašega prostora, pa ga ni čez pogovor z zanesljivim in strokovno podkovanim svetovalcem. Takšni so vam na voljo v podjetju REAM d. o. o., ki je uradni uvoznik in distributer naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja Mitsubishi Electric.


Sodelovanje obeh podjetij ni naključje! Obema podjetjema je skupna predana skrb za zdravo okolje in trajnostno prihodnost, vrednote, ki ju povezujejo, pa spreminjajo svet.

Danes je jasno, da mora biti tehnološki napredek v skladu z načeli trajnosti.

Kako izbrati okolju prijazno klimatsko napravo?

Mitsubishi Electric MSZ-LN s Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom

Lahko bi dolgovezili, a vas raje napotimo naravnost k specialistom za klimatske naprave REAM d. o. o. Ti vam bodo razumljivo in prijazno obrazložili specifikacije posamičnih klimatskih naprav, obenem pa bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in dileme. Pri takšni investiciji je za svetovanje še kako pomembno izbrati dobrega sogovornika!


Pred nakupom vam bodo priporočili klimatske naprave Mitsubishi Electric, ki najbolj odgovarjajo vašim željam in potrebam. Eden najbolj priljubljenih modelov je nedvomno MSZ-LN. Ta je v teh nepredvidljivih časih še kako priročen – poleg izjemne energetske učinkovitosti ima med drugim vgrajen Plasma Quad Plus filtrirni sistem  za učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in mikrodelcev do 2,5μm.

Zaključek


Ko si želimo okolju prijazno klimatsko napravo, so klimatske naprave Mitsubishi Electric prava izbira. Trajnostna naravnanost blagovne znamke Mitsubishi Electric zagotavlja sočasnost vrhunske učinkovitosti in odgovornosti do narave.

# Značke objave