Učinkovito filtriranje zraka s pomočjo klimatske naprave

Kakovostni filtri za odlično svežino bivanja.

Se strinjate, da klimatska naprava v vročih poletnih dneh predstavlja nepogrešljiv del opreme doma? Poleg tega, da poskrbi za prijetno stanje temperature v hiši ali stanovanju, omogoči tudi svež, čist in ravno prav vlažen zrak.

Kakovostnifiltri za čiščenje zraka v prostoru zagotavljajo odlično svežino bivanja.

Klimatsko udobje


Sodobne klimatske naprave so vedno bolj učinkovite in dosegajo čedalje boljše izkoristke. Proizvajalci veliko pozornosti namenjajo izboljšanim načinom čiščenja zraka - z vsako novo generacijo klimatskih naprav narašča tudi število dodatnih funkcij, s katerimi klimatske naprave uporabniku zagotavljajo kar največ udobja.


V zadnjih dveh letih, ko je bila izpostavljenost zloglasnemu virusu Covid-19 še posebej pod drobnogledom, so tovrstne naprave, ki iz zraka odstranjujejo bakterije, viruse in alergene še dodatno pridobile na priljubljenosti. Vsak od nas si želi dihati čist in svež zrak brez nadležnih virusnih vsiljivcev.


Pomembnost filtriranja zraka

Filter Plasma Quad Plus

Ko govorimo o nespornemu klimatskemu udobju, poleg idealnih temperatur govorimo tudi o konstantno svežemu in čistemu zraku v prostoru. Eden izmed velikih plusov klimatskih naprav so tako tudi filtri za čiščenje zraka, ki v prostoru zagotavljajo odlično svežino bivanja.


Dobro se je zavedati, da imajo vse klimatske naprave v notranji enoti filter za čiščenje zraka, a nekateri modeli klimatskih naprav vsebujejo prav posebne filtre, ki še dodatno čistijo zrak in poskrbijo za vrhunsko zdravo bivalno okolje. Na kateri filter je potrebno biti pozoren pri nakupu? Odgovor je kot na dlani – na filter PLASMA QUAD PLUS.

Svež in čist zrak brez prahu in bakterij sta osnova za naše zdravje in dobro počutje.

Filter Plasma Quad Plus


Razlike v učinkovitosti filtrov na trgu so velike in vredne pozornosti. Kot eden najboljših filtrov klimatskih naprav slovi visoko učinkovit filter z dvostopenjsko plazma tehnologijo oziroma filter PLASMA QUAD PLUS,, ki iz zraka učinkovito odstranjujejo bakterije, viruse in prah.


Filter PLASMA QUAD PLUS deluje kot električna pregrada, ki zajema in nevtralizira mikroskopske delce v zraku. Z ustvarjanjem in nato praznjenjem visoko napetostnega električnega polja ta sistem za filtriranje zraka zajame in nevtralizira vse vrste onesnaževalcev, ki prehajajo skozi filter.


S filtrom Plasma Quad Plus se lahko pohvali klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN, kjer je filter že integriran v samo napravo. Gre za izjemno dovršeno, luksuzno dizajnirano klimatsko napravo, ki nudi popolno bivalno doživetje. Poleg unikatne elegantne oblike in popolne filtracije zraka se omenjen model klimatske naprave lahko pohvali še z izjemno tihim delovanjem in najvišjo sezonsko energetsko učinkovitostjo.


Mogoče pa je ta filter vgraditi v napravo, pri čemer je kompatibilen z mnogimi stenskimi klimatskimi napravami Mitsubishi Electric. Med njimi z vsemi stenskimi enotami trenutne serije Residential, s kasetnimi enotami 90x90 ter s kanalskimi in stenskimi enotami serij Commercial in City Multi. Združljiv pa je tudi z večino preteklih modelov serij Residential, Commercial in City Multi, tudi če so te že nameščene.


Zaključek


Filtriranje zraka s klimatsko napravo v prostoru zagotavlja kakovosten zrak in posledično bolj kakovostno bivanje. Svež in čist zrak brez prahu in bakterij sta osnova za naše zdravje in dobro počutje. 


Podjetje REAM svojim strankam s ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Mitsubishi Electric omogoča prav to – učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in različnih mikrodelcev. Gre za obljubo nespornega bivalnega luksuza čistega in svežega zraka.

# Značke objave
# Naključni prispevki