Zakaj izbrati klimo Mitsubishi Electric?

Klima Mitsubishi Electric

Pri izbiri kakovostne klimatske naprave je ključno upoštevati tri kriterije: energijsko učinkovitost, tehnično dovršenost in trajnost naprave. Klimatske naprave Mitsubishi Electric se odlikujejo pri vsem tem.

Kazalo vsebine

 1. Proizvajalec klim Mitsubishi Electric
  1. Tiho, nemoteče delovanje
  2. Visokotehnološke funkcije
  3. Uporabniku prijazni modeli
  4. Klimatska naprava z dolgo življenjsko dobo
  5. Konkurenčne cene
  6. Estetsko oblikovane naprave
 2. Najboljše klimatske naprave Mitsubishi Electric

Proizvajalec klim Mitsubishi Electric


Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske namene. Klimatske naprave in sistemi te priznane blagovne znamke zagotavljajo kakovostno delovanje v najrazličnejših podnebnih razmerah. Ni čudno, da je tako, saj Japonska - država, v kateri je blagovna znamka Mitsubishi Electric doma, - velja za območje z zelo raznolikimi vremenskimi pogoji.


Klimatske naprave so oblikovane tako, da so primerne za vsak dom in vsako zgradbo, montira pa se jih lahko na stropu, na steni ali pri tleh. Poleg estetske in tehnične dovršenosti Mitsubishi Electric klime zagotavljajo tiho delovanje, energijsko učinkovitost in prispevajo k ohranjanju okolja, saj imajo minimalen vpliv na okolje.

Mitsubishi Electric klimatske naprave so vzdržljive, energetsko učinkovite in trajnostne.

Poglejmo glavne prednosti Mitsubishi Electric klim:


Tiho, nemoteče delovanje

Klime so zasnovane tako, da nudijo zadovoljstvo potrošnikom z izredno tihim delovanjem, tudi ko delujejo s polno zmogljivostjo (npr. le 19 dB v prvi hitrosti pri modelu MSZ-AP klimatska naprava).


Visokotehnološke funkcije

Vse klimatske enote imajo možnost daljinskega upravljanja (WI-FI upravljanje) in nekatere drugerazširitvene funkcije (glasovni nadzor, združljivost Google Asistenta in Alex-e, način i-Save), zaradi katerih je upravljanje in uporaba izredno enostavna.


Uporabniku prijazni modeli

Kljub visokotehnološkim kontrolnim sistemom je uporaba preprosta.


Klimatska naprava z dolgo življenjsko dobo

Ena od skrivnosti dolgotrajnosti uporabe Mitsubishi Electric klima naprav je, da so njihova rebra (za izmenjavo toplote) popolnoma ločena. Na njih se posledično ne nabira toliko prahu in zato težje postanejo zračno neprehodna. Ta pomembna značilnost omogoča, da imajo enote Mitsubishi Electric daljšo življenjsko dobo kot večina modelov konkurentov.


Konkurenčne cene

Blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, ki stalno vlaga v tehnološki napredek in razvoj, vam nudi visoko kakovostne naprave po konkurenčnih cenah.


Estetsko oblikovane naprave

Klima naprave Mitsubishi Electric vam v nekaterih modelnih enačicah nudijo možnost izbire različnih barv in oblik. Tako lahko vašo klimo napravo estetsko in arhitekturno vkomponirate v prostor in kombinirate z ostalimi pohištvenimi in multimedijskimi kosi.

Klima Mitsubishi Electric zaokroži prostor

Najboljše klimatske naprave Mitsubishi Electric


Na voljo so vam bivalneprofesionalne klimatske naprave in VRF sistemi - “Variable Refrigerant Flow” za zahtevnejše komplekse (vila hiše, pisarniški prostori, javni objekti, hoteli, nakupovalni centri).


Poglejmo nekaj najboljših Mitsubishi Electric klima naprav. Najbolj priljubljena klimatska naprava za bivalne prostore je model MSZ-AP (stenska klima), ki prinaša najboljše razmerje med tehničnimi karakteristikami in ceno. Leta 2018 je prejela nagrado kompaktna zmagovalka na mednarodnem tekmovanju oblikovanja Reddot design award.


Bolj luksuzna je klimatska naprava MSZ-LN Mitsubishi Electric, ki zagotavlja visoko učinkovitost, ima vgrajen Plasma Quad Plus filtrirni sistem in 3D senzor. Prav tako ima dovršen dizajn (poleg klasične bele so na voljo še biserno bela, eksotična rubinasta rdeča in onyx črna). Razpon modelnih moči je od 2,5 kW do 6 kW.


Za večje poslovne prostore je najboljša izbira stropna/kasetna klima, da se tok zraka razprši po celotni površini stropa in se zagotovi energetsko optimalno in učinkovito ogrevanj/hlajenje. Takšna klimatska naprava sodi v profesionalno serijo, klima naprav, npr. PLA-ZM Mitsubishi Electric.

Najboljša stenska klimatska naprava MSZ-LN Mitsubishi Electric vsebuje filtrirni sistem Plasma Quad, ki učinkovito nevtralizira celo virus Covid-19.

Stenska naprava Mitsubishi Electric

Zaključek


Izbira klimatske naprave je lahko zahtevna, saj moramo biti pozorni na mnogo faktorjev - tip zgradbe, velikost prostorov, podnebne razmere, energijsko učinkovitost, pa tudi finančni vidik. Mitsubishi Electric že več let zavzema visoko mesto med proizvajalci klimatskih naprav, saj njihovi sofisticirani in tehnično dovršeni klimatski sistemi dosegajo dolgo življenjsko dobo, so energijsko učinkoviti in izredno tihi. 


Za ustrezno klimo v vaših prostorih povprašajte REAM - pooblaščenega zastopnika in distributerja za klimatske naprave Mitsubishi Electric. Pomagali vam bodo izbrati najboljše!

# Značke objave