3 razlogi, zakaj klimo kupiti še pred poletjem

Klimo kupite pravočasno

Vroči poletni meseci v obliki prvih spomladanskih sončnih žarkov in cvetočih drevesnih krošenj počasi napovedujejo svoj prihod. Če ste se slučajno spraševali, kdaj je najboljši čas za nakup klimatske naprave, so to brez dvoma prav spomladanski meseci.

Ne čakajte na maj, nakup klimatske naprave opravite že sedaj!

Poletni meseci prinašajo zaslužene poletne počitnice, poletne sprehode s sladoledom v roki in ustvarjanje lepih spominov. Na drugi strani pa poletni meseci skupaj z obilico sonca prinašajo tudi občuten dvig temperatur. Določeni poletni meseci znajo biti tako vroči in soparni, da je bivanje v stanovanjskih poslopjih brez ustrezne klimatske naprave na robu vzdržnega. Za lažje premagovanje najbolj vročih dni v letu je pravočasen nakup klimatske naprave nadvse pametna odločitev. Le ta namreč poskrbi za lahkotnost bivanja v prostoru. Z enim samim klikom vam zagotovi prijetno, nižjo temperaturo ter poskrbi za prijetno bivanje v prostoru.


Klimatska naprava pa ne zagotavlja prijetnih pogojev bivanja samo v zavetju domačega doma – izjemnega pomena je tudi na delovnem mestu. V poslovnih prostorih, kjer je poskrbljeno za optimalno klimatsko udobje, je tudi delovna učinkovitost višja, zadovoljstvo in počutje zaposlenih pa občutno boljša.


Veliko ljudi odlaša in čaka z nakupom klimatske naprave do zadnjega trenutka. Poskrbite, da vam in vašim najbližjim letos ne bo vroče in si zagotovite klimatsko napravo že pred vročimi dnevi.


Zakaj? Predstavljamo vam 3 poglavitne razloge, zakaj je nakup klimatske naprave dobro opraviti še pred poletjem:


Lažja dobavljivost in krajši dobavni roki


Saj veste, ko je povpraševanje na trgu zares veliko, je želeno blago težko dobiti. Iskreno? Najboljše klimatske naprave Mitsubishi Electric so v najbolj vročih poletnih mesecih nedvomno »vroča roba«, ki si jo želite tudi vi. V izogib daljšim dobavnim rokom in zagotovitev prave klimatske naprave je ključnega pomena, da glede na želje in potrebe klimatsko napravo pravočasno izberete in opravite nakup.


Dostopnost ekipe monterjev in nemotena izvedba


Z nakupom klimatske naprave še pred poletjem si boste zagotovili dovolj časa za pregled in montažo klimatske naprave. Veliko povpraševanje med poletnimi meseci privede do tega, da je skoraj zelo težko  dobiti prostega monterja, čakalne vrste pa se lahko vijejo tedne naprej. Z nakupom klimatske naprave pred najbolj zasedeno poletno sezono si tako zagotovite hiter in učinkovit proces montaže, brez nepotrebnega čakanja in dodatnih zapletov. Montaža klime se ob nakupu v spomladanskih mesecih opravi hitro, vi pa lahko med tem nemoteno uživate s svojo družino in pripravljeni vstopite v poletje.

Montaža klimatske naprave

Najbolj idealna meseca za nakup klimatske naprave sta april in maj.

Lahkoten vstop v poletje brez vročičnih oblivov telesa


Vroči poletni meseci brez klime znajo biti zares nevzdržni in prav peklensko vroči. Vročina in sopara v stanovanju lahko nastopita celo do te stopnje, da povsem onemogočita naše delovanje. Namesto sproščenega kuhanja, sprostitve z jogo ali drugimi aktivnostmi smo tako primorani svoje  telo hladiti s papirnato pahljačo in po tihem upati, da se bo ponoči temperatura zraka vsaj malo ohladila. Včasih pa nam visoke poletne temperature pokvarijo tudi noč in kratijo spanec. 

Sproščanje doma v prijetnem hladu

Zaključek


Nakup klimatske naprave še pred poletjem vam tako zagotavlja same pozitivne plati: od krajših dobavnih rokov in dostopnosti monterske ekipe, do idealnih klimatskih pogojev v zavetju lastnega doma v najbolj vročih mesecih. Najbolj primerna meseca za nakup klimatske naprave sta tako meseca april in maj, za pametno odločitev pravočasnega nakupa in montaže pa vam bodo poleg vseh družinskih članov izjemno hvaležne tudi domače živali.

# Značke objave