Toplotna črpalka Mitsubishi Electric - Zubadan ali Ecodan?

Toplotne črpalke


Mitsubishi Electric je svetovno znana, preverjena in zaupanja vredna blagovna znamka. S toplotnimi črpalkami Mitsubishi Electric Zubadan in Ecodan si boste tako zagotovili kakovostno ogrevanje in brez dvoma poskrbeli za svoj dom. A za katero toplotno črpalko se odločiti?


Toplotne črpalke Mitsubishi Electric z modeloma Ecodan in Zubadan ponujajo učinkovito in okolju prijazno rešitev za ogrevanje.


Kazalo vsebine:

1 Rešitev 1: Mitsubishi Electric Ecodan

2 Rešitev 2: Mitsubishi Electric Zubadan

3 Podjetje Ream svetuje pri izboru toplotne črpalke

4 Subvencije Eko Sklada

5 Naj topline pri vas ne manjka


Ko se temperature spustijo in se približuje hladnejši del leta, postane izbira pravega ogrevalnega sistema še posebej pomembna. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric z modeloma Ecodan in Zubadan ponujajo učinkovito in okolju prijazno rešitev za ogrevanje doma ali poslovnega prostora. Z napredno invertersko tehnologijo zagotavljajo nizko porabo energije in natančen nadzor temperature za udobno in varčno ogrevanje. Poglejmo, kdaj je smiselno izbrati Ecodan in kdaj Zubadan model toplotne črpalke.


Rešitev 1: Mitsubishi Electric Ecodan


Gradite novogradnjo ali pa imate stanovanje v večstanovanjskem objektu?

Mitsubishi Electric Ecodan toplotne črpalke so idealna izbira za vas! Poganja jih inverterski motor kompresor, ki iz zraka pridobiva toploto za ogrevanje sanitarnih vod in prostorov. S svojim tihim delovanjem, ki je potrjen celo z nagrado Noise Abatement Society Quiet Mark, so primerne tudi za okolja, ki imajo določene omejitve glede zvočnih emisij​​​​. Te toplotne črpalke so prav tako združljive z obstoječimi ogrevalnimi sistemi in omogočajo nadgradnjo ogrevanja ne glede na prejšnji vir ogrevanja.


Vas zanima več? Z elegantno in kompaktno zunanjo enoto se ta toplotna črpalka lepo poda okolici vašega doma, medtem ko ventilator in zaščitne rešetke dodajo dodatno mero stila in funkcionalnosti. Namenjena je samo ogrevanju in serija Ecodan bo zagotavljala udobje ter učinkovitost skozi vse leto.


Rešitev 2: Mitsubishi Electric Zubadan


Morda pa imate hišo oz. večji in zahtevnejši objekt in prenavljate kotlovnico z radiatorski sistemom?

V tem primeru so prava izbira za vas Mitsubishi Electric Zubadan toplotne črpalke. Tehnologija "Flash Injection" zagotavlja učinkovito ogrevanje tudi pri nizkih zunanjih temperaturah, saj deluje vse do -28°C. Zato so te toplotne črpalke idealne za regije z ostrejšimi zimskimi razmerami​.


Kaj jih še dela edinstvene? Toplotne črpalke Mitsubishi Electric serije Zubadan so elegantne in učinkovite ter z edinstveno tehnologijo zagotavljajo toploto, ki ji ni para. Kompaktna in stilska zunanja enota se z enostavno in elegantno obliko poda k vsakemu objektu. Inovativne toplotne črpalke so namenjene samo za ogrevanje, zagotavljajo pa tudi najboljšo možno učinkovitost.


Toplotne črpalke

Podjetje Ream svetuje pri izboru toplotne črpalke


Podjetje Ream je na slovenskem trgu aktivno od leta 1993 in ponuja izbrano paleto klimatskih in ogrevalnih sistemov, vključno s toplotnimi črpalkami Mitsubishi Electric. V kolikor imate vprašanja glede prave izbire toplotne črpalke, potrebne moči toplotne črpalke glede na velikost vašega doma ali poslovne stavbe, so za vas pravi naslov. Pokličite jih na 080 98 98 ali jim pošljite vprašanje na info@ream.si in z veseljem vam bodo svetovali.


Subvencije Eko Sklada


Če razmišljate o nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electric, je pomembno, da ste pozorni tudi na možnost pridobitve subvencij Eko sklada. Ne spreglejte, da za fizične osebe EKO sklad ponuja subvencije od 1.000 do 2.500 € za vgradnjo toplotnih črpalk, namenjenih centralnemu ogrevanju in pripravi sanitarne vode. V letošnjem letu pa je Eko sklad objavil tudi javni poziv za poslovne subjekte, ki zajemajo nepovratne finančne spodbude za naložbe, izvedene po 1.1.2023, v višini 20 % naložbe​​.


Ne spreglejte - EKO sklad vam omogoči subvencije ob nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electric.


Naj topline pri vas ne manjka


Blagovna znamka Mitsubishi Electric ponuja dve izjemni možnosti ogrevanja s toplotno črpalko - seriji Ecodan in Zubadan. Serija Ecodan je idealna za novogradnje in stanovanja, ki potrebujejo tiho, učinkovito in okolju prijazno rešitev za ogrevanje. Zubadan pa je primeren za večje in zahtevnejše objekte ter za adaptacije domov z radiatorskim sistemom, kjer je potrebno zagotoviti ogrevanje tudi v ekstremno nizkih temperaturah. Naj toplina postane del vašega vsakdana.

# Značke objave
# Naključni prispevki