Kako lahko varčujete s toplotno črpalko?

Toplotna črpalka - varčevanje

Investicija s katero boste privarčevali ogromno denarja.

 

Si želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom oziroma poslovni prostor ekonomično in okolju prijazno ogrevali? Potem je toplotna črpalka več kot odlična rešitev za vas! Gre namreč za investicijo, s katero boste na dolgi rok lahko privarčevali ogromno denarja. In ne samo to — okolje vam bo hvaležno!

 

Nakup toplotne črpalke je ključ do ekonomičnega in okolju prijaznega ogrevanja.

 

Investicija za prihodnost

 

Dejstvo je, da marsikoga ob misli na stroške vsakoletnega zimskega ogrevanja kar zmrazi. Številke so lahko res enormne, a le brez skrbi — visokoleteče zneske na račun ogrevanja je lahko omiliti in občutno zmanjšati.

 

Vas zanima kako? Z nakupom toplotne črpalke, ki dokazano velja za enega najboljših ogrevalnih sistemov kar se tiče maksimizacije prihranka pri stroških za ogrevanje.

 

Dejstvo je, da toplotne črpalke že dolgo niso več rezervirane le za novogradnje — vrgrajuje se jih v vse vrste objektov, investicija začetnega vložka pa se obrne v le nekaj letih.

 

Toplotne črpalke za stanovanjske objekte

 

Pri izboru najboljše toplotne črpalke za vaš prostor se je dobro obrniti na strokovnjake. Z eno izmed najbolj strokovnih ekip v Sloveniji na tem področju se lahko pohvali podjetje REAM, ki je na trgu vse od leta 1993. Med svojo ponudbo štejejo tudi vrhunske toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan in Zubadan.

 

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. S tehnologijo Ecodan (do — 25 °C) ali Zubadan (do — 28 °C) poskrbijo za brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih. Vse toplotne črpalke imajo tudi možnost za priklop Wi-Fi vmesnika, ki skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika. Gre za vrhunske funkcije, ki vam omogočajo zares optimalne bivalne pogoje ne glede na letni čas.

 

Ekonomičnost bivanja

 

Toplotna črpalka - varčevanje

Udobno in varčno ogrevanje.

 

S pomočjo nakupa toplotne črpalke se lahko otresete raznovrstnih skrbi, ki vas sicer pestijo — od vprašanja, kdaj vam bo zmanjkalo kurilnega olja/palet do občutka tesnobnosti ob pričakovanju visokega računa za ogrevanje. Glede na to, da toplotna črpalka deluje po principu ogrevanja z razliko v zunanji in notranji temperaturi, sta za to potrebna le zrak in voda ter pogon s pomočjo električnega toka. Občutek, da s pomočjo toplotne črpalke varčujete, hkrati pa skrbite še za čistejše okolje je res neprecenljiv.

 

Sodobna tehnologija toplotnih črpalk omogoča natančen nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje.

 

Zaključek

 

Podjetje REAM ponuja izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan, ki so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo. Te zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančen nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje. Mitsubishi Electric toplotne črpalke tvorijo celovit ogrevalni sistem in zagotavljajo vse ključne komponente za ogrevanje ali hlajenje. Gre za vrhunski nakup, ki govori v prid trajnostnemu in varčnemu načinu življenja.

 

Glede na to, da varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi EKO sklad, vam je ob nakupu toplotne črpalke Ecodan na voljo tudi subvencija. Investicija ob nakupu toplotne črpalke se tako še hitreje povrne.

# Značke objave
# Naključni prispevki