Odpiramo vrata svežine

Hišni sejem Ream

Hišni sejem


Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni hišni sejem podjetja REAM. Namenjen je strankam, ki se odločajo za nakup klimatske naprave, toplotne črpalke ali prezračevalnega sistema, ter arhitektom in projektantom, ki želijo več informacij, kako omenjene naprave optimalno vključiti v svoj načrt stanovanjske ali poslovne zgradbe.

Kje nas najdete?


Vabimo vas na hišni sejem, ki bo potekal od 3. do 6. marca 2020 v naših poslovnih prostorih na Špruhi 19 v Industrijski coni Trzin. Tam smo sicer dosegljivi vsak delavnik med 8. in 16. uro na številko 01/5637 057 ali na e-naslovu info@ream.si. Ponudbo vseh produktov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.ream.si.

Zakaj priporočamo obisk našega sejma?


Kot vsako leto, tudi letos sejem pripravljamo za vse tiste, ki razmišljate o nakupu klimatske naprave, toplotne črpalke ali pa prezračevalnega sistema. Zavedamo se namreč, da so to dolgoročne investicije, ki jih je potrebno opraviti z nekaj razmisleka. Individualna svetovanja vam omogočajo, da spoznamo vas in vašo hišo, ter tako skupaj poiščemo najboljšo rešitev, ki vam bo v prihodnosti prinesla veliko zadovoljstva pri uporabi ter vam prihranila čas in denar.


Zato imamo v svojem prodajnem programu le najboljše naprave, za katere smo prepričani, da bodo dosegle vaša pričakovanja. Na našem razstavnem prostoru si lahko ogledate naprave proizvajalcev:


Mitsubishi Electric

  • klimatske naprave
  • toplotne črpalke Ecodan, Zubadan
  • prezračevalne naprave Lossnay

Kaysun

  • klimatske naprave
Tradicionalni hišni sejem

Ste arhitekt, projektant ali monter?


Naš hišni sejem je priložnost tudi za vas. Z veseljem namreč sodelujemo z vami, kadar načrtujete zgradbe in si želite vanje vključiti sisteme, ki jih zastopamo na slovenskem trgu. Pogovorimo se lahko o vaših vizijah in vam pomagamo izbrati sistem, ki se bo vanje odlično vklopil. Verjamemo, da lahko s takim sodelovanjem pridemo no najboljših rezultatov, ki prinašajo zadovoljstvo nam, vam in vsem našim strankam.

Zakaj smo najboljši?


Potrebno je poudariti, da za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani svojih kupcev in strokovnost, ki jo ves čas nadgrajujemo z novim znanjem.


Na svojem področju smo na slovenskem trgu prisotni že od 1996. Smo uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, enega najbolj znanih in tudi najkvalitetnejših blagovnih znamk. Podjetje REAM d.o.o. je distributer za omenjeno blagovno znamko od leta 2001, kar pomeni, da imamo z njo že mnogo izkušenj. Od leta 2017 smo zastopniki tudi nove španske blagovne znamke klimatskih naprav in sistemov Kaysun by Frigicoll.


Svoj asortiment posodabljamo počasi in pametno, saj želimo kupcem ponuditi preverjene rešitve, ki jim lahko dodamo tudi popolno podporo glede uporabe in servisiranja.


Vsako leto se znova veselimo srečanja z vami, saj nam to prinaša vpogled v resnične potrebe, ki se na trgu pojavljajo. Prav tako pa stavimo na individualna svetovanja, ki nam vsem prinašajo nove informacije in nova znanja. Z navdušenjem vas pozdravljamo v družini REAM, kjer cenimo dobre odnose, izjemno tehnologijo in trajnostno naravnane rešitve.


Vstopite torej skozi široko odprta vrata svežine!

# Značke objave