3D i-See senzor v klimatski napravi

3D senzor i-See

Tehnologija na področju klimatskih naprav je v zadnjem času naredila ogromen napredek. Od upravljanja klimatskih naprav na daljavo, do 3D senzorjev, ki so zmožni skenirati prostor in temu primerno prilagoditi delovanje naprave. Vse te napredne funkcionalnosti znatno višajo raven udobja, izboljšujejo kakovost bivanja in omogočajo večjo energetsko učinkovitost.


Tehnologija senzorja 3D i-See


Senzor 3D i-See, ki ga lahko najdemo v MSZ-LN modelu stenskih klimatskih naprav in opcijsko v SLZ-M modelu kasetnih klimatskih naprav Mitsubishi Electric, ponuja najvišji nivo prilagodljivosti na področju hlajenja in ogrevanja. S pomočjo napredne tehnologije senzor 3D i-See analizira temperaturni profil sobe in sorazmerno z rezultati uravnava intenzivnost hlajenja ali ogrevanja.

3D i-See senzor lahko zazna, kdaj in kakšna je potreba po uporabi klimatske naprave ter tako optimizira njeno delovanje.

Kako deluje 3D senzor v klimatski napravi Mitsubishi Electric?

Inteligentni senzor v klimatskih napravah Mitsubishi Electric neprestano izvaja temperaturno skeniranje sobe, ki jo razdeli na 752 trodimenzionalnih con. V vsaki izmed teh con nato senzor 3D i-See meri temperaturo in oceni, v kateri izmed sob se nahajajo ljudje. Na podlagi meritev nato prilagaja temperaturo in intenzivnost prezračevanja. Sposobnost senzorja pa se tukaj še ne konča! Senzor je tako napreden, da lahko zazna telesno temperaturo in tako razbere, ali je osebi vroče ali jo zebe.

Udobje, kot ga še niste izkusili


Senzor 3D i-See omogoča popolnoma nov nivo udobja, ki je posledica prilagodljivega dotoka zraka. S pomočjo dvojno razdeljene lopute lahko usmeri topel ali hladen dotok zraka v izbrane prostore. Posledično ne prihaja do nepotrebnega ohlajanja ali ogrevanja prostorov, kjer to ni potrebno - kar pripomore k boljšemu izkoristku in varčnosti klimatske naprave Mitsubishi Electric.


Kako lahko izboljšate delovanje klimatske naprave?


Senzor 3D i-See že sam po sebi omogoča bolj optimalno in energetsko varčnejše delovanje klime. Kako pa klimatsko napravo uporabljati, da bo uporaba čim bolj ekonomična? Sledite naslednjim priporočilom. 


  • Temperatura v prostoru naj bo največ 6 °C do 8 °C nižja kot zunaj. Vsaka stopinja pod 25 °C predstavlja od 6 do 8-odstotni prihranek pri stroških za električno energijo na letni ravni.
  • Ob delovanju klimatske naprave zaprite vrata in okna ter jih po možnosti zastrite z žaluzijami ali zavesami, da preprečite pasivno segrevanje prostora.
  • Pri nakupu klimatske naprave izberite takšno, ki bo ustrezala velikosti in drugim značilnostim prostora. Prešibka bo ves čas delovala s polno močjo in porabila (pre)več električne energije.


Izberite svojo klimatsko napravo Mitsubishi Electric

Odlična izkušnja hlajenja

Blagovna znamka Mitsubishi Electric spada med vodilne proizvajalce klimatskih sistemov za stanovanjsko, komercialno in industrijsko uporabo. Z nenehnim vlaganjem v tehnološki razvoj in prilagajanjem delovanja klimatskih sistemov na podnebne spremembe so ustvarili klimatske naprave, ki nudijo najvišje udobje in so priznane kot izredno učinkovite in varčne. Klimatske naprave Mitsubishi Electric slovijo po trpežnosti, tihem delovanju, odličnih energetskih prihrankih in enostavni uporabi. Izberite svojo klimatsko napravo še danes!


Povzemimo


Udobje postaja vse bolj pomemben faktor pri izbiri klimatskih naprav. Če ste med njimi tudi vi, vas bosta zagotovo pritegnila stenski model MSZ-LN ali kasetni model SLZ-M, kjer je i-See senzor vključen v določenih maskah. Ta senzor ponuja izjemen nivo udobja in prilagodljivosti na področju klimatskih naprav. S pomočjo napredne tehnologije analizira temperaturni profil sobe in v skladu s prejetimi podatki prilagaja intenzivnost ter smer hlajenja ali ogrevanja.

# Značke objave