Klimatske naprave Kaysun – osvežitev za denarnico

Klimatske naprave Kaysun – osvežitev za denarnico

Poletja postajajo vse bolj vroča, v hladnih dneh pa prav pride hitro ogrevanje prostorov, zato marsikdo začne razmišljati o klimatski napravi. Toda izbira je velika, cene pa znajo včasih krepko preseči sprejemljive okvire. V podjetju REAM smo pred leti sklenili v svoj prodajni program dodati odlične klimatske naprave po izjemno ugodnih cenah. Končno vam ni več treba izbirati med ceno in kvaliteto. Privoščite sebi in svoji denarnici potrebno osvežitev – tu je ime, ki si ga velja zapomniti. Predstavljamo vam klimatske naprave KAYSUN.

 

Španska blagovna znamka

 

Frigicoll je družinsko podjetje s Pirenejskega polotoka, ki deluje že 60 let. Ukvarja se s proizvodnjo naprav za energetiko, transport, prehrambeno industrijo, hladilnice in gospodinjske aparate. K temu so dodali še lastno blagovno znamko klimatskih naprav Kaysun.

 

Cilj blagovne znamke, kot so si zamislili Španci, je proizvajati najboljše bivalne in profesionalne klimatske naprave in se pri tem konstantno razvijati ter ustvarjati širok spekter produktov. Filozofija podjetja je pri tem preprosta: združevati tehnologijo, učinkovitost, nizko ceno in garancijo. Pohvalijo se lahko z naslednjimi prednostmi:

 

 • Frigicoll garancija
 • maksimalna zanesljivost produktov
 • standarda ISO 9001 in ISO 14001
 • širok spekter ponudbe
 • ustvarjanje trendov
 • pametni nadzor naprav
 • zaveza okolju
 • vrhunske poprodajne aktivnosti
 • najboljše upravljanje z nadomestnimi deli
Frigicoll

Klimatske naprave od a do ž

 

Suite

 

Serija bivalnih klimatskih naprav z imenom Suite ponuja širok nabor naprav za vse možnosti montaže. Tu najdete mono split naprave kot tudi muti split sisteme. Notranje stenske enote so oblikovane tako, da najdete pravo klimo za vsak prostor, hkrati pa so te enote povezljive v multi split sisteme, kjer se jim lahko pridružijo še parapetne, kasetne in kanalske enote. Serijo odlikuje izjemna energetska učinkovitost (SCOP/SEER število), ki je pri večini modelov zelo visoka. To pomeni, da znamka Kaysun ne lovi samo trendov v sedanjosti, pač pa postavlja nove za prihodnost.

 

Zen

 

Zen je serija profesionalnih naprav, ki pokrivajo zelo širok spekter uporabe. Gre za energetsko učinkovite in okolju prijazne klimatske naprave. Opremljene so s tehnologijo inverter. V seriji ZEN lahko izbirate med kasetnimi, kanalskimi, parapetnimi in podstropnimi notranjimi enotami. Upravljanje klimatskih naprav za profesionalno rabo je preprosto in uporabniku prijazno. S pomočjo brezžičnega ali žičnega daljinskega upravljalnika lahko spreminjate delovanje enot in njihove nastavitve.

 

Amazon

 

Celotna nova generacija notranjih VRF enot je opremljena s sedemstopenjskim ventilatorjem in boljšo regulacijo ekspanzijskega ventila, ki izboljšuje upravljanje ter zmanjšuje nivo hrupa. Širok nabor notranjih enot zagotavlja različne možnosti pri sami vgradnji v nižje in ožje prostore kot tudi v večje prostore, z možnostjo izbire notranjih enot v različnih močeh od 1,5 kW do 56 kW ter vgradnjo do 64 notranjih enot v isti hladilni krog. Prav tako pa je ta serija odlična izbira, kadar so razdalje med enotami večje (tudi do 200 metrov med zunanjo in notranjimi enotami).

Kaysun Casual

Zanimiva modela 

 

Casual

 

Ta se ponaša z elegantno in preprosto obliko, za katero se skriva najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo. V tej napravi najdete vso Kaysun tehnologijo po najboljših cenah. Nekaj njenih lastnosti:

 

 • R-32 hladilno sredstvo
 • SCOP 4,0
 • preprečevanje ohlajanja prostora pod 8 stopinj
 • program čiščenja
 • tiho delovanje
 • Funkcija Follow me za večje udobje
 • Funkcija Turbo za hitro ohlajanje prostora
 • WI-FI nadzor preko aplikacije

 

Prodigy

 

To je notranja stenska enota, ki jo odlikuje napredna Kaysun tehnologija, ki omogoča izjemno preprosto montažo. Sicer ima enota podobne funkcije kot Casual, dodane pa so še nekatere:

 

 • delovanje pri 50 ali 60 Hz
 • 3D-tehnologija, za katero skrbi trojni DC inverterski motor, kar daje bolj enakomerno temperaturo in večje prihranke

 

Tudi to napravo lahko nadzorujete preko aplikacije na telefonu, s klasičnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom ali stenskim žičnim upravljalnikom.

Kaysun

Izberite Kaysun

 

Katero in kakšno klimatsko napravo vgraditi v nek objekt, je lahko zahtevna naloga, saj je na trgu mnogo proizvajalcev, ki nudijo ogromno različnih modelov. Pri teh se kvaliteta, funkcionalnosti in cene seveda močno razlikujejo. Kako torej prav izbrati?

 

Pri podjetju REAM za svoje stranke iščemo le najboljše rešitve, zato smo v svoj prodajni repertoar dodali klimatske naprave Kaysun. Te so nas prepričale s svojo kvaliteto izdelave in vrhunskim delovanjem. Po 4 letih izkušenj z njimi lahko rečemo, da gre za naprave, ki ponujajo resnično veliko za ugodno ceno. Pomembno nam je namreč, da lahko svojim strankam ponudimo dobre izdelke, tudi takrat, ko v družinskem proračunu ni manevrskega prostora za velike izdatke. Kaysun je po našem strokovnem mnenju odlična alternativa drugim, bolj uveljavljenim in dražjim znamkam.

 

Poglejte ponudbo na naši spletni strani in poiščite pravo klimatsko napravo zase. Z veseljem vam bomo svetovali in vam uredili še strokovno vgradnjo. Sodelujemo namreč z odličnimi monterskimi ekipami po Sloveniji, ki pridejo do vas, še preden vam bo postalo vroče. Imejte sveže in lepo poletje – kjerkoli že boste.

# Značke objave