Klimatske naprave v 2022

Klimatske naprave v 2022

P

ri iskanju prave klimatske naprave za dom ali poslovni prostor se veliko ljudi srečuje z veliko dilemo, katero blagovno znamko ali tip naprave sploh izbrati ... Ste med njimi tudi vi? Da bo vaša odločitev lažja, vam predstavljamo izbor najboljših klimatskih naprav Mitsubishi Electric v 2022, ki jih odlikuje odlična energetska učinkovitost, funkcionalnost in estetsko dovršen izgled. 

Mitsubishi Electric klimatske naprave veljajo za izredno učinkovite in tehnično dovršene.

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP se lahko pohvali s stilsko dovršeno obliko, ki se nevpadljivo združuje z arhitekturo kateregakoli prostora. Gre za klimatsko napravo, ki je primerna za varčno hlajenje in ogrevanje tako manjših kot tudi večjih prostorov. 


S hladivom R32 in DC inverter tehnologijo, filtracijo zraka, avtomatiziranimi loputami (vertikalno in horizontalno), z izjemo tihim delovanjem, možnostjo nastavitve tedenskega časovnika, naprava zagotavlja najvišje udobje v vašem domu v vseh letnih časih. Glede na napisano vam je najverjetneje takoj jasno, zakaj model Mitsubishi Electric MSZ-AP izpostavljamo kot eno od najboljših klimatskih naprav v letu 2022.

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN

Stilsko dovršena klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN je na voljo v kar štirih različnih barvah – biserno beli, eksotično rubinasto rdeči, klasično beli in onyx črni. Poleg unikatno elegantne oblike pa omenjena klimatska naprava uporabniku nudi najvišjo sezonsko energetsko učinkovitosti (SEER), zelo tiho delovanje ter popolno filtracijo klimatiziranega prostorskega zraka z uporabo Plasma Quad Plus filtrirnega sistema za učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in mikrodelcev do 2,5μm. Gre torej za klimatsko napravo, ki nudi popolno bivalno doživetje!

Klimatska naprava MSZ-LN poskrbi za popolno filtracijo klimatiziranega prostorskega zraka in odstranitev različnih virusov in bakterij.

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SLZ-M

Kot najboljše klimatske naprave v 2022 izpostavljamo tudi stropni model Mitsubishi Electric SLZ-M, ki je zaradi svoje kasetne stropne enote primeren za spuščene strope v stanovanju ali poslovnem prostoru.


Maska s štiri-smernim izpihom zagotavlja optimalno razporeditev zraka, kjerkoli je naprava nameščena. DC inverter tehnologija omogoča varčno delovanje naprave, notranje enote pa lahko enostavno uporabimo tudi v povezavi z MXZ multi enotami. Zares odlična izbira, ki zagotavlja optimalno razporeditev toplega in hladnega zraka.

Povzemimo

Glasnost in zmogljivost klimatske naprave že dolgo nista več edina faktorja za nakup le te. Pri izbiri klimatske naprave je bolj kot cena sama pomemben podatek, kaj vse le ta ponuja. Najboljše klimatske naprave lahko poleg hlajenja in gretja učinkovito očistijo tudi zrak v prostoru in vas obvarujejo različnih bakterij, virusov in alergenov. 


Mitsubishi Electric je ena najbolj inovativnih blagovnih znamk na svetu, ki zagotavlja tako vrhunsko izkušnjo hlajenja kot gretja. Gre za podjetje, ki je trajnostno naravnano in si močno prizadeva za varovanje zraka, zemlje in vode s tehnologijami, s katerimi zagotavljajo boljšo prihodnost za vse. 


Podjetje REAM je dobavitelj in uradni distributer klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Njihovi strokovni in izkušeni ekipi lahko brez skrbi zaupate v vseh točkah nakupnega procesa.

# Značke objave