Najboljše klimatske naprave z montažo

Najboljše klimatske naprave z montažo

Poleg izbire prave klimatske naprave je pomembna tudi njena montaža. Le s pravilno namestitvijo klimatske naprave lahko zagotovimo njeno pravilno delovanje, preprečimo škodo in ji podaljšamo življenjsko dobo. Uporabniška izkušnja bo tako najboljša, če se odločimo za nakup klimatske naprave z montažo.

Nakup klimatske naprave z montažo zmanjša DDV z 22 % na 9,5 %.

Zakaj nakup klimatske naprave z montažo?


Prva prednost nakupa klimatske naprave z montažo je zagotovo ugodnejši nakup. Pri svojem izbranem ponudniku se prepričajte, ali ponuja nakup klimatske naprave z montažo, saj v tem primeru - če kupujete kot fizična oseba - namesto prvotnih 22 % plačate le 9,5 % DDV. Pri tem morate izpolniti še nekaj pogojev, o katerih smo pisali že v enem izmed prejšnjih člankov.


Druga prednost je zagotovo v tem, da vam ponudnika montaže ni potrebno iskati posebej in usklajevati terminov dobave in montaže. Tu pa seveda ne moremo mimo dejstva, da je pri takem izvajalcu potrebno biti pozoren na to, da ta dobro pozna izbrano klimatsko napravo. Čeravno so si naprave med seboj na prvi pogled zelo podobne, je pomembno, da je montaža prilagojena vaši napravi, monter pa strokovno usposobljen, da napravo pravilno nastavi in vam pokaže, kako deluje. Pri nakupu klimatske naprave skupaj z montažo se vsem dilemam in skrbem izognete, saj za montažo skrbijo ljudje, ki o napravi vedo pravzaprav vse.


Skrbna izbira klimatske naprave

Skrbna izbira klimatske naprave

Mitsubishi Electric MSZ-LN je klimatska naprava, ki je ustvarjena, da vas navduši. Odlikujejo jo izjemen dizajn, vrhunska učinkovitost in napredne funkcije, ki popeljejo vaše bivanje na višji nivo.


Seveda ta klimatska naprava ne bi bila to, kar je, brez napredne japonske tehnologije. K pravilni distribuciji zraka po prostoru pomaga vgrajen 3D I-see senzor, ki s tridimenzionalno analizo sobne temperature in zaznavanjem prisotnosti ter števila oseb omogoča, da je v vseh delih klimatiziranega prostora enakomerna razporeditev zraka in temperature.


Poleg tega pa ta naprava omogoča popolno filtracijo klimatiziranega prostorskega zraka z uporabo Plasma Quad Plus filtrirnega sistema za učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in mikrodelcev do 2,5μm.


Kaysun pa je španska blagovna znamka klimatskih naprav za vse tiste, ki niste pripravljeni sprejemati kompromisov med kakovostjo in ceno. Te naprave združujejo najbolj napredne lastnosti in tehnologije ter omogočajo enostavno montažo in vzdrževanje. Kaysun klimatske naprave so priljubljena izbira predvsem tistih kupcev, ki cenijo kakovost izdelka, hkrati pa jim je pomembna tudi cenovna dostopnost.

Mitsubishi Electric in Kaysun klimatske naprave se podajo v prav vsako stanovanje in poslovni prostor. 


REAM – vaš partner za pravo izbiro


Od leta 2001 je REAM pogodbeni partner zaupanja vrednega globalnega in svetovno znanega proizvajalca opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje Mitsubishi Electric. Rezultati kažejo, da podjetje vsako leto na slovenskem tržišču uspešno opravlja aktivnosti kot uradni, pooblaščeni zastopnik in distributer za izdelke te svetovno priznane in kakovostne blagovne znamke.


Poleg blagovne znamke Mitsubishi Electric je to podjetje od leta 2017 pooblaščeni zastopnik in distributer za klimatske naprave in sisteme španske blagovne znamke Kaysun, od leta 2018 dalje pa tudi blagovne znamke Mitsubishi Electric Hydronics.


REAM odlikujeta modra izbira blagovnih znamk in strokovna podpora pri nakupu. To pomeni, da se lahko na REAM obrnete po nasvet in pomoč pri izbiri prave klimatske naprave za dom ali poslovni prostor.


Zaključek


Mitsubishi Electric in Kaysun sta blagovni znamki, ki ju podjetje REAM z veseljem priporoča svojim strankam. Prodajne aktivnosti pa z nakupom pri njih seveda niso vse. REAM s svojo mrežo partnerje po celotni Sloveniji poskrbi za profesionalno montažo klimatske naprave in za njeno servisiranje.

# Značke objave